GenGs BloGs

Jom..JoiN GunA EmaiL jErr...^^"

Aug 11, 2011

~ Kawan itu bermacam ~


Luahan rase...kawan…


Ermmm..kdg2 terase aty nie mengeluh hampa..kecewa dgn stiap tindak tanduk manusia…Lagi2 bergelar kwn...
Bile tiber saat2 ni…

“Dok..pakwe aku tglkn aku…aku xtau nk ngadu kat sape….ko jela kwn baik aku…”

“ Dok…aku gaduh dgn makwe aku…ko tlg r aku…mcm ne aku nk pujuk mkwe aku ni..aduyai..ko jela bleh tlg aku beb”

Disaat itu akulah segala2nya….aku lah kwn baik..akulah itu..akulah ini..but now…zero0o0o0o0…at the end…until now…aku tiada apa-apa makna dlm idup mereka…its ok..aku terima dgn haty yg ikhlas…^_^ .


………………..Xde kawan baik ker..??


Aku ader kwn baik..sape yg xde kwn baikkan,but tersgt la sedih… Sejak di bangku skola lg..kwn baik aku sentiasa n always dirampas oleh pihak ketiga…Kononnya hny nk kwn2 jer…tup3..ermm..xpela… Aisyah…masih bersabar…Tuhan kan ada…^_^


……………..Ko xde kwn lain ker??


Sape ckp aku xde kwn..? aku ramai kwn..but ramai yg mengambil kesempatan k eats aku…Mak kata aku lurus bendul…tp tu dulula…skrg..no way?? Xde makne aku nk percayakan sape2 lg..enough is enough..xpela…Mak kata sabar…

Ader gak kwn2 yg tikam blkg…erm…ni kes yg parah..dlm diam2 dia tikam belakang…dia tabor pasir dlm periuk nasi kwn…Mak kata sabar lagi… Ader yg kata mereka cemburu dgn aku..but kenapa? Aku x menyakitkan aty sape2 pun…

Sampai sekrg…masih berfikir…ape itu makna seorang kawan…. T_T


4 comments:

  1. Sabar la aisya. Macam2 orang wujud dalam dunia ni.

    Perkataan K.A.W.A.N itu sendiri kalau ditukar huruf K kepada L akan jadi L.A.W.A.N. means nya, kita semua tahu.

    nak lari sikit dari tajuk.

    sama la juga dengan Orang yang mencipta blog. Cuba taip blog aisya tanpa ada S dalam blogSpot.cthnya http://ayankumisensei.blogspot.com/ kepada http://ayankumisensei.blogpot.com/ Dan klik. Tengok apa yang keluar. Yahudi punya kerja memang selalu tersirat.

    so aisya.banyak2 kan doa, supaya kita tak jumpa kawan yang suka tikam belakang.

    ReplyDelete
  2. thankz feza utk smgt kamooo...kamoo jua yg ada bersamaku...trm ksh xterhingga utk kamuu..cayunk kamoo..T_T
    yup..ttg blog tu ku tahu...yahudi2..mmg sentiasa licik...kan..
    by the way...dh jmp pun yg ske tikam blkg..but xpela...syah dh pun maafkan mereka...:)

    ReplyDelete
  3. xpela. pahala semua tu bila kita memaafkan orang lain. =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...