GenGs BloGs

Jom..JoiN GunA EmaiL jErr...^^"

Aug 10, 2011

| Saya Pun X Tahu Kenapa Saya Suka | Toing3~

Assalamualaikum..

Pon3...Tumpang lalu..

Aku xtau mengapa..kenapa..tiba2 aku jd suke n mengidam nk kan patung ni...Uwaa... T^T




Nak mintak makk..urmmm..malu...t mak kata dh beso2...da leh kawin pun msh nk patung..tp..
Aku xleh tgk benda2 yg comel ni..Atoii..
Nak beli msh xmampu g...Bluussshh~
Tgk n perhatikan jela... T_T


6 comments:

  1. tahukah kamoo..incik 'domo' berasal dari sebiji telur. agak2 domo kun ni jenis spesis binatang apa yer.

    sha, feza prefer sha buat pop window nk drop komen.lebih senang. feza pn tak tahu, until ada sorang blogger lain gitau kat feza.

    ReplyDelete
  2. spesis si chumel kot..hehehe

    pop window? drop komen? maksudnya? xfhm la yunk...

    ReplyDelete
  3. Comel.itu spesis rasaksa tu.tengok la mulutnya. asyik tunjuk gigi ganas dia.haha.

    pasal pop window tu, just tukar dekat setting.pergi dekat bahagian ulasan/ comment kemudian tukar perletakan komen tu. klik la tetingkap window.

    ReplyDelete
  4. baru cik tahu pasal pop window ni bila baca komen kat entry ni ... salam singgah blogging...

    ReplyDelete
  5. feza : thankz kamoo...ku sudah melakukannya...hehehe

    ReplyDelete
  6. cempaka biru : thankz singgah n follow...:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...