GenGs BloGs

Jom..JoiN GunA EmaiL jErr...^^"

Jun 22, 2011

Prince Charming...^_^


Assalamualaikum..Hai semua..
Ary nie tetiba aku nk jiwang ckit leh.huuu..(pang!!..layan perasaan ckit) ngee~ 
Bkn pe,aku dh jatoh cinta..(wink3***)..hehehe..jatoh cinta kat drama ni..'Nora Elena'. best kengkawan. thumbs up tuk drama ni. Ending drama ni pun aku suke sesangat but kembali berpijak di bumi yg nyata. Mustahil but andai itu takdirnya x mustahil ada lelaki yg romantik and setia mcm si Seth a.k.a suami Elena ni.. Xde. Lau ade pun mybe 1 dlm beribu-ribu lemon..Ermmm..nk berangan jap..Seth...seth...
(ngada2 tol minah ni..huhuhu).. 
Aku sebenarnya xtgk drama ni dr awal..dlu time praktikal mls nk tgk tv..sebok wat rncgn mgajar n hbiskan masa kat skola je..n then balik pun dh penat. So,ngadap laptop n uruskan pe yg patot. Nk tgk tv pun, tgk af,juvana,maharaja lawak je kot..huhuhu..
N then bile balik kg akk aku yg ajak tgk cter ni..mula2 pk leh la layan drama ni..lelama..ha..ambik kau..jatoh cinta dah dgn drama ni..(pang!!) Best kengkawan, benci tu kdg2 xleh sgt..lme2 benci tu akan bertukar jd cinta. N Cinta seseorang pun jgn terlalu,mybe akan jd benci.. Kecuali cinta hakiki hny pa ALLAH S.W.T.. ^_^


video

Lau korg xcaye cter ni best..meh tgk ckit story mory ttg drama ni. errrmm..bunga ros..aku ske sgt2 kat ros terutamanya ros merah n putih. cntik ciptaan ALLAH..^_*..
Tipu la lau xde perempuan yang suka lelaki mcm Seth ni kan..jgn tipu. Leh la lau dikatakan seth ni sbg "Prince Charming" korg kan..ye dak..mcm aku gak but kembali berpiijak di bumi yang nyata..xde manusia yang sempurna. Lau kt asyik dok mengejar kesempurnaan,akhirnya kt sendiri yg akan kecundang. 
(UNTUK PERINGATAN DIRI SENDIRI GAK..heee..Chill~)
Tp dlm pd mse yg sme..dia bkn prince charming sbb dia pernah wat ssuatu kat Nora Elena. Masa skola dlu Seth pernah rogol Elena n then demi nk menebus balik kesalahan dia,Seth berkahwin dgn Elena as a "pak sanggup". Lau dipikirkan skrg ni,xde llaki yg sggup wat sedemikian. Cayelah. Lau dlm cerita mmgla,ape pu  leh direka. But,lau ALLAH ciptakan semua llaki mcm ni,mybe kt xpernah kenal erti 'kekecewaan n sengsara' kan. Dugaan tu sebenarnya pengalaman yg sgt berharga wat kt.. (Pang!!) ambik sejibik...ter emo lak..hehe..sory...
k..tgk g ea...


video

Panggil ape? Abang? hehehe...seronok...^_^.suke ye korg tgk. bkn nk berjiwang but best drama ni..saje nk share.. 
Ape pun..kesempurnaan itu dtgnya dari diri sendiri kengkawan.^_^
untuk yag terakhirnya jom kt dgr lagu ni.."Terhenti Di Sini"

video



SaYoNArAaa~

Read more...

Jun 21, 2011

Meditasi Mata...


Read more...

Setiap dari kita mempunyai 1001 cerita..Chill~

Bahasa yang paling manis adalah SENYUMAN....


Jadi jom la kiter senyum mcm pak cik ni senyum..pkcik ni pun pandai senyum kan..heee..saje berseloroh sblm nk membebel kat entry ni..huhuhu..

Perasan x..bape lame dh kt idup kat dunia ni..? 20 taun? 30 taun? hurmmm..aku dh 24 taun idop kat dunia ciptaan Allah ni  (alhamdulillah..^^)..bermcm2 cerita lau nk di kongsi...huuu...suka duka..lawak mawak..(bhse pe ntah..ngeh3~)..mcm2 yang berlaku setiap dari kt kan..tol x? cuma ade sesetengah tu yg suka story mory kat org laen..ade lak sesetengah tu suke pendam mendam..n de lak g yg suke luah tp bkn dgn berfacemuka dgn org tp menulis..haa..mcm aku la...kot... Ala..bkn ape. lau kt menulis ni..ilang sikit beban yg ditanggung,terluah la jgk. Lau luah kat org,ssh nk dipercayer org yg mendengar,bkn ape..dh terkena punyer psl. kwn mkn kwn..hahaha..(pdn dgn muker aku)..&_&

Nk dijadikan cerita semua org de pgalaman idop msg2 kan..xkira tue ke muda ke..baby pun ade ce ceiter mereka..xcaye?? haaa..ang pa semua mai ramai2 tgk video ni naaa...

pas tgk ang pa reramai mai habaq kat aku..pa cita dgn baby ni..ajaib woo...^_^

Korg caya dak,awai taun ni aku jadi cikgu..(ala...cikgu praktikal jer....). cikgu jugak kan..huhuhu...mcm2 pengalaman n kenangan aku dpt..t lau ang pa smua nk tau..aku share story mory len kali ek.. apa pun ang pa smua kena la baca..lau dak..syokkk sesorg la aku menaip ce ceciter kat entry aku ni..huhuhu... k la..sambong len kali ek..daaaa...
Assalamualaikum..

Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...