GenGs BloGs

Jom..JoiN GunA EmaiL jErr...^^"

Oct 29, 2011

CIK CUN dan CIK CHUMEL

Deepavali wanekem dtg lg…op kos la time deepavali ni pekeja2 dpt CuTi kan..lau de yg xcuti tu..KAsIhaN  cik aty ucpkn..hehehe…Cuti2 mcm ni jd seronok ble AdIk BerAdiK  bkumpul kn…smua ada..kEkONGsi  ceciter…mkn sesame…n tgk MUvIe sesame…tp tb2 cik aty BerAse BosaN PulER kat rmh.. cik aty menguik2 tgn n menyorong2 kaki ke cik akk… n cik aty pn mmujuk cik akk tuk berjln2… Haa…rupe2nya cik akk pun bermint dgn cdgn cik aty…oyeeehhhh..hehehe..^_~
Dgr2 jusco BukiT TerIndaH kat jb nun bru open…hurrmmm..so IdeA AnD CadaNGan utama adeler menuju kesane..
VRROoooooooM….
( mcm la nek motor..hahaha)

JejaLan PunYer JEjalAn

Tiba2 cik aty berase something…nak pipis…(nk buang ayaq kicil..hehehe)
So cik aty pun berlari ank ke tandas…cik aty berasa xthn sbb sejuk lak kat jusco ni..beraircond n tmbh2 pulak ujan kat luar tu..huuuu..
Uikkssss…
Ramai ler pulak kat tndas tu..kena beratur??? Atoiii….
Setelah lenguh2 urat2 kaki..tibelah giliran cik aty tuk masuk toilet tu…waahhh..girang nak bagai….TaPiiiii…kegembiraan tu hanyalah sementara dsbbkn oleh kerberaturan barisan  cik aty dipotong oleh sorg cik cun…..berambut CUrLsspUtiH gEbUTinGGi LamPAiMatA BEsaU..urMM..mmG cantik…

“Excuse me…can I passed away”

Gullppp…tetiba dia masuk dlm toilet tu! Haiisshhh….aku pnt2 beratur punyer pjg..tetiba dtg cik cun ni yg mmotong barisan aku..aduhhh..xterkata rasenya…dhla SKeapIng a.k.a SPeaKIng pun xGheTii..huurrmm…nk passed away silakan…hahaha…aku pun menahn kembali…tp tb2 ader cik chumell kat sblh tu dpt giliran nk msuk toilet..dia pun menyapa aku…

“Eh..masuklah dulu…” dgn manisnya senyuman…

Eh..baiknya aty dia…walaupn xsecun cik cun td…tp baik aty…aku shuker…
Aku pun senyum balik n berbibit kata2…
“eh..xpe ke? Awk pnt tgu dr td..”

Cik ChUmel pun mguntumkn sekelopak snyuman n meNggeLeng kEpalA tnda setuju…
Akhirnyaaaaa…^_^


SeSoRyyyy..gmBr ni hiasan jer erKKK..:)

……………………………………………………………………………………………………………

SecanTik and SeMeGAh mane kt kat dunia ni..smua tu hnaylah pinjaman..so…xyah nk KerEk2s n berperagai yg sebegitu…
OkeSS
ChiLL ~ ^____^


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...