GenGs BloGs

Jom..JoiN GunA EmaiL jErr...^^"

Jul 3, 2011

~Encik Burung Yang Kemarahan~

Kisah si penganggur bermula..Jeng3...~~

Seorang mahasiswa tlh mnamatkan pembelajarannya..maka dia pun menjadi penganggur setia...Setia mnunggu anggur yg di tnm xberbuah2..Lalu di tanam lagi sehinggalah berbuah2...Tetapi si penggagur berasa bosan lalu dia merajinkan diri melakukan kerja-kerja rumah..Senang nk dijadikan cecter menjadi suri rumah yang xbertangga di kediaman ibunda tersayang..

Pagi..rutin harian bermula ~

( Ihsan internet)

Bangun tito....Solat subuh...Lau ngantok smbung tido..lau x..bgun la..hahaha..n then wat bfast dgn  ibunda tersyg,maka dh siap tu bfast la sesama dgn ibunda....n then kaut penyapu..sapu la mane2 yg patut di sapu..sekali 1 rumah di sapu...huhu..n then dh sapu menyapu tu...kaut lak mop..mop lantai sbb anak2 sedare mmg suke melemparkan kotoran degil dilantai..huhu..beselah budak2..Huu..lotih mak cik..pas tu gtau kat 'encik mesen basuh'.."awak kena kerja hari ni..basuhkan baju2" hehehe...pas tu dh kering jemurla... Dah siap semua tu..pe lagi..pas tu g depan laptop..lau x berfacebook..berblog la jawaprnyer..ngeh~ godeh2 keje kosong sat ~

Tengahari puler..




 Haa....aktiviti masak dan memasak dgn ibunda tersayang..  ^_^




dah siap2 segala2 kerja harian suri rumah xbertangga ni..dok ngadap lagi depan laptop..Boring2 tu berbual2 dgn 'Cik Akak'..

"Weh..ko xtau ke de game baru? Best gakla.." Cik akak mempromosi walaupun xdpt komisen..huhuhu..


"Ha..game ape..ce gtau.." Cik Suri Rumah xbertangga ingin tahu...


Ha..pernah nengok burung serang Khinzir..(bahasa sopan)..^^..



Ha...ni si burung2 yang chumel2..mcm nk tarik2 je pipi depa...chumel..
diorg berperanan utk menyerang si khinzir ni... Nak tgk khinzir tu..jom>>




Ha...ni la si khinzir2 yg  akan di serang oleh angry2 birds tersebut...
Oink2...cam tu la bunyi mereka...hehehe...
Ha...lau nk tau..game ni best...dptla lepaskan ketensionan n keboringan ..hehehe  ^_^.. Tapi lau xpat lepas level tu rase geram sgt2...so..nk try it..jom..sy leh link kan...http://angrybirdsgameonline.info/.. CLICK jer...tp bahasa cina..harap fhm..hehehe...xpun try download kat google crome ek...slmt mencuba..tp pastikan kerja2 rumah xterabai okes...n yg plg penting jgn luper SOLAT 5 WAKTU sblm melayan game ini dengan tidak sedarnya....Chill~~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...