GenGs BloGs

Jom..JoiN GunA EmaiL jErr...^^"

Nov 6, 2010

Hari Ini...

Today....
Aku berjalan2 dipekan bersme2 kwn2...
yela..org smua dh lek kg..sebok g nak dok tjg malim ni lg...huhuhu..
maklumlah nk lps rindu puas2 kat tjg malim ni sblm balik kg n menamatkan study kat upsi ni...
terasa amat2 syg nk tglkn tjg malim yg dh byk berikan aku ilmu yg amat berguna utk aku dmase hdpn...
terutamanya lecturer2 kesygn yg sudi menjadikan dak nakal ni..jd baek kot...huhuhu

Ri ni aku berjalan ke pekan..
melihat gelagat org ramai sbb aku ske memerhatikan gelagat org...
smua org byk ragam...kdg2 tergelak melihat keletah mereka yg sengaja berseloroh menunjukkan aksi...
kerna msg2 punyai peragai sama ada baek atau sebaliknya...
yg sebaliknya of course la nk sembunyikan..yg baek ..thumbs up nk tnjuk...huhuhu..
manusia la kan..sama la mcm aku kot..hikhikhik...

Xde keje punyer pasai..g la window shopping...juz cuci2 mata...sbb wit xde...hukhukhuk...
tu jela hobi yg best selain hobi menankap gmbr...
dslr? ooo..xbeli g..xmmpu g..tgu dah keje....t gaji pertama nk beli dslr...huhuhu...insyaallah...
smoga tercapai...jd camera woman? huhuhu..maybe la kot...juz hobi lehla...
nk dikata ape kalau dh minat kan...tol x?




ini aderlah koleksi pic yg aku snap n edit..huhuhu...xleh jd pakar g kot...
nnti2 ok la tu...leh blaja g..insyaallah...

harapan aku hny 1...aku ingin smbg balja lg pas ni...insyaallh  my master...n mybe kat Jepun..
leh ke mak aku bg ek...dh la anak mak..huhuhu
xpela...xbg its ok bab restu ibu tu lbh pntg dr segalanya....
dh ar..ngantok nk celoteh...
next time smbg g ek...
daaa.....^_^

5 comments:

  1. camera woman?? not bad.. + cikgu...= talent
    kamera mesti dah murah.lum main lagi ngan lens..lagi best dan meletupp

    ReplyDelete
  2. huhhuhu...insyaallah..i will try my best...pinjam wit nk bli dslr...huhuhu...20 cen pn jd la..ngee...

    ReplyDelete
  3. laa..pinjam 20 sen. pizger bagi sedekah jerk. budak2 tk leh pgg uit byk

    ReplyDelete
  4. hahaha..ala..leh la...leh la..huhuhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...